Чети. Сподели. Бъди пръв!

Чети. Сподели. Бъди пръв!

  С увлечение и вдъхновение още от началото на учебната година учениците и учителите от НУ „Цани Гинчев“ работят по инициативата „Чети. Сподели. Бъди пръв!“

Разменяхме книги

??????????

Правихме постери

P1060381_01

Подготвяхме читателски дневници и илюстрации

DSCN0749

   И колко много се забавляваха всички с гатанките и римуваните приказки на Асен Разцветников, безконечните игри и приключения на Пипи, Аника и Томи, неудържимите пакосничества на Карлсон, причудливите измишльотини на Дребосъчето…

  В три поредни дни от изминалата седмица учениците представиха наученото и сътвореното от тях.

  Второкласниците на госпожите Ем. Радкова и Н. Антонова показаха много знания и умения, оценени по достойнство от домакините от трети клас и гостите на състезанието.

DSCN0718 DSCN0720

Третокласниците на госпожите К. Христова и Ст. Йотова получиха заслужени аплодисменти и подаръци от учениците от 4 клас и техните класни.

DSCN0771 DSCN0758

  Нашите абитуриенти – четвъртокласниците, се представиха чудесно във всички кръгове на литературното състезание – и във викторината, и при груповата работа, и при логическите и интердисциплинарни задачи. Малките асистентки от втори клас Мая и Елена направиха подаръци за всички участници от класовете на госпожите С. Горанова и Сл. Василева.

P1060377 P1060378